Finale Nationale Straatvoetbal kampioenschappen 2016

Uitslagen & Standen

Toernooien

Bekijk hier de aankomende toernooien

OVER LIGAS STREET

Wat maakt dit platform zo bijzonder?

Dynamo Futsal

Uitslagen & Standen

PARTNER/SPONSOR

Partner up!

AANKOMENDE TOERNOOIEN

5 mei: Nationale Straatvoetbaldag 2016

05-05-2016

Het grootste straatvoetbalkampioenschap in Nederland komt er weer aan! In 2015 deden ruim 900 teams op 32 locaties door heel Nederland mee aan dit straatvoetbalspektakel!

Wil jij komend jaar deelnemen en op de hoogte blijven van dit evenement? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

Locatie:

Heel Nederland!

Leeftijd:

6 t/m 18

Data:

5 mei

Niveau:

Van: ★ ☆ ☆ ☆ ☆ tot: ★ ★ ★ ★ ★

MELD JE HIER AAN VOOR DIT EVENEMENT!

ORGANISATIE

Ligas Street

S.V.B.N. Nederlandse Straatvoetbal Bond

SPONSORS

-

OVER LIGAS STREET

HET PLATFORM

Ligas Street is een digitaal platform voor alle straatvoetballers van Nederland. Middels Ligas Street kunnen spelers elkaar uitdagen en zich aanmelden voor georganiseerde evenementen en competities.

De pleintjes hebben veel profvoetballers voortgebracht. Grote namen als Gullit, Rijkaard, Kluivert, Davids en Depay hebben allen ten minste één ding gemeen: Zij danken hun voetbaltechnieken aan het Nederlandse asfalt.

Afspreken voor een potje voetbal is tegenwoordig niet meer een kwestie van aanbellen bij je vrienden of op een pleintje wachten op tegenstanders. Vandaag de dag hoef je alleen nog maar een bericht te sturen vanaf je mobiele telefoon. Dankzij Ligas Street kan je nu nog makkelijker vrienden uitnodigen en andere spelers uitdagen waar en wanneer je maar wilt.

SAMENWERKING

Ligas Street is een samenwerking tussen de Straat Voetbalbond Nederland (SVBN) en Ligas Competition. Door de krachten te bundelen en technologie beschikbaar te stellen op alle niveaus van straatvoetbal, streven beide bedrijven ernaar om de ervaring rondom straatvoetbal te verbeteren. Ligas Street is er voor iedereen. Voor recreatieve spelers die gewoon met vrienden willen straatvoetballen of voor competitieve spelers die ernaar streven om de beste te zijn.

SVBN heeft als doel om door middel van straatvoetbal, de leefbaarheid in de Nederlandse wijken te verbeteren. Dit door mensen bij elkaar te brengen. Sinds 2008 organiseert de stichting de ‘5 mei: Nationale Straatvoetbal Dag' en de Nationale Straatvoetbal Kampioenschappen. De SVBN is inmiddels een autoriteit op het gebied van straatvoetbal en zet zich in om van straatvoetbal een officiële sport te maken. Met Ligas Street vergroot de SVBN haar straatvoetbal aanbod door meer competities en toernooien te organiseren.

De mensen achter Ligas hebben hard gewerkt om hun professionele talenten af te stemmen op hun passie, wat heeft geresulteerd in concrete innovaties in relatie tot de beleving van voetbal. Het doel van Ligas Competition is om technologie aan voetbal te koppelen, zodat de wijze waarop iemand de sport ervaart verandert, maar de sport zelf niet. Uitgangspunt is de focus alleen op je passie voor het spel.

CONTACT

LIGAS STREET HQ

Ligas Street opereert vanuit vele verschillende locaties in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Utrecht, Delft, & Tilburg. Ons hoofdkantoor is echter gesitueerd in Amsterdam, waar wij nauw samenwerken met onze vrienden van de Nederlandse Straatvoetbalbond.

Contactgegevens
Rhoneweg 38
1043 AH
Amsterdam
020 – 7546170

INFORMATIE VOOR DE PERS

INFORMATIE OVER EVENEMENTEN

Voor specifieke informatie over evenementen ten behoeve van de media staan wij u graag te woord via telefoon of e-mail. Graag bellen indien u een bepaald evenement wilt verslaan.

INFORMATIE OVER HET PLATFORM

Voor informatie over Ligas Street als geheel, of voor vragen over het digitale platform en de mobiele app kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

LOGO, MERK & HUISSTIJL

...

Kies jouw besturingssysteem:

ligas street for android

Android

ligas street for android

iOS